Blogs

Geluksdenken - Bewuste Creatie #1

Ontvang mijn laatste Vlog in je mailbox -->

Moeiteloos een sprong maken in vrijheid, vreugde en geluk. Er is zoveel moois te beleven en ervaren waar je eigenlijk niet zoveel voor hoeft te doen. De keuze voor bewuste creatie zal je leven in een positieve stroomversnelling brengen. Yaheee!

Wat is het ego eigenlijk?

Wat is het ego? Ik kan maar tot één conclusie komen het is een denk structuur van geloof- waarde en regels. 

Ondergewaardeerde energie

Verbazingwekkend hoe ver we zijn afgedwaald van onze grootste drijvende kracht in het leven, we zijn te serieus geworden!
We waarderen enthousiasme en plezier niet genoeg, het wordt te vaak onterecht afgedaan als nutteloos. Pure levenslust maakt ons energiek, gezond, gelukkig, liefdevol en creatief.
We zijn ons speelse karakter verloren, we zijn uitgegroeid tot voorgeprogrammeerde gewoontedieren die ongemerkt verstrikt zitten in gedragspatronen.

Acceptatie van een ander

We zijn allemaal een goddelijke expressie, gemaakt naar het evenbeeld van god. Er zit wijsheid in die eeuwen oude woorden en je kan dit op vele manieren interpreteren. Heb je nu last van religie allergie, lees vooral verder het gaat niet over religie of geloof, het gaat over jou!

We zijn allemaal een goddelijke expressie
Dat besef vraagt iets van ons;

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het land?

Vraag jij je wel eens af waarom er zo veel onrust in de wereld is? Mensen evolueren! Het sprookje wat wij het leven noemen krijgt een nieuwe/andere betekenis.

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het land?
Jij bent het, mijn lief...

Waar je voor kiest

Wonderlijk zoals het leven geeft waar je voor kiest. Ik maakte de keuze een workshop in de wereld te zetten met de titel “Leef je Nog?” . Over beperkende patronen en overtuigingen en 6 stappen op weg naar voldoening. Ik had daar ideeën over die ik later zou uitwerken en was er stellig van overtuigd dat dit de workshop was waar iedereen behoefte aan had. Het was weer alles wat ik niet verwachtte...

Abonneren op RSS-blogs
Facebook icon LinkedIn icon Google+ icon YouTube icon