Conscious Creation

BEWUSTE CREATIE

Het is nu tijd om helemaal te zijn waar jouw hart naar uitgaat!
Jouw persoonlijke kracht terug te claimen en vol in jouw ideale leven vorm te geven.

Elke ervaring die wij nu beleven hebben we zelf gecreëerd, onze huidige realiteit is het resultaat van wat we in het verleden hebben gecreëerd . Alleen al dit besef geeft je de gelegenheid jouw wereld drastisch te veranderen.

De meesten van ons leven in de gewoonte te denken dat wij onze creaties niet zelf veroorzaken. We realiseren daardoor niet dat alles wat wij meemaken in onze huidige realiteit het resultaat is van onze eerdere gedachten, keuzes, acties en uitspraken.
Daarnaast zijn er steeds meer mensen die tot de conclusie komen dat het anders moet kunnen, en gaan op zoek.

Als gevolg van een steeds groter wordende groep mensen die zich bezig houd met bewustwording, zit de mensheid in een groei spurt. Hierdoor zijn we terecht gekomen in een versnelling. Met andere woorden: wat we denken, uitspreken en voelen zien we sneller terug in onze realiteit. Geconfronteerd met deze manifestatie-snelheid ontdekken we ook onze eigen creatie ongelukjes. Ze ontstaan vanuit onbewuste gewoontes, verwachtingen, overtuigingen, oude emotionele restanten, enz.

Het goede nieuws is dat we door een kleine verandering van focus direct in staat zijn onze creaties aan te passen, en een totaal nieuwe realiteit voor onszelf te creëren. Dit kan elk moment van de dag en met een positief effect op jouw eigen beleving. Het is van belang om elke vorm van slachtofferschap en machteloosheid los te laten. De eerlijkheid naar onszelf te hebben om onze eigen (mis-)interpretaties te onderzoeken. De creativiteit en kracht te omarmen om nieuwe gewoontes te cultiveren. En heel brutaal meteen stappen te zetten in ons, tot nu toe onbenutte, vermogen om bewust en actief te creëren.

De vraag is: Heb jij de moed om verantwoording te nemen voor elke ervaring die je tegenkomt als zijnde jouw eigen creatie? En heb je de creativiteit en de verbinding met jezelf om datgene te creëren waar jouw hart naar uitgaat, ongeacht de omstandigheden?

Wil je hier meer over weten bezoek dan consciouscreation.nl, hier vind je veel meer informatie over dit onderwerp. Je vind er ook diverse video’s over dit onderwerp.
Voor groepen en bedrijven geef ik lezingen over Conscious Creation.