Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het land?

Vraag jij je wel eens af waarom er zo veel onrust in de wereld is? Mensen evolueren! Het sprookje wat wij het leven noemen krijgt een nieuwe/andere betekenis.

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het land?
Jij bent het, mijn lief...

Iedere situatie is een reflectie van jezelf, alles wat je ziet in een andere persoon, ben jij. Wanneer mensen meer en meer van hun eigen ziel of spirit laten zien, worden die reflecties duidelijker te zien. Het is alsof na 2000 jaar van vuil verzamelen, de vieze spiegel ineens is schoongemaakt.
Plotseling wordt je geconfronteerd met de reflectie van je eigen schoonheid, ware kracht, maar ook je eigen angsten. Als je niet bereid bent om te kijken, en deze reflecties te aanvaarden, kan je het beste iemand anders beschuldigen van slecht gedrag. Dan manipuleer je die ander net zo lang tot ze veranderen. Ze zullen dan minder van zichzelf laten zien, zodat jij je beter voelt.
Dit is een zeer succesvolle strategie, zoals velen van ons al weten. Wat we negeren in het proces is dat we een drievoudig conflict hebben gecreëerd. Hokus pokus: Alle goede dingen komen in heilige trio's ;-)

  • Er is het conflict in jezelf, voor het niet accepteren van jezelf;
  • Dan heb je een conflict met het leven, door het niet te nemen zoals het komt;
  • En dan zijn er de personen die je hebt beschuldigd, die tegen je in opstand komen.

Opeens lijkt alles tegen je... Alsof een lelijke boze heks een toverspreuk over je heeft uitgesproken, je bent vervloekt...
Ding Dong-Nieuwsflits: JIJ bent zelf die lelijke heks! Het is een betovering die je draagt ​​voor het leven, die alleen kan worden doorbroken door te kijken en het accepteren van je volledige jij, gewoon zoals je bent.

Wat nou de mazzel is ---> deze duidelijke spiegels verschijnen steeds opnieuw in je leven tot je bereid bent om jouw eigen volle schoonheid te accepteren en tot uitdrukking te brengen. De angst en alle andere, zogenaamde, donkere emoties zijn ook mooi, weet je dat wel? Ook dat moet worden erkend en gezien, het is een deel van jou!

Wanneer je met meer ziel/spirit door het leven gaat omdat je volledig accepteert wie je bent, dan word je gevraagd om jouw ware kracht te gebruiken. Jouw hart en ziel stralen jouw spiegel schoon, jouw reflectie wordt helder. Iedereen met wie je in aanraking komt kan zijn/haar eigen schoonheid duidelijk zien. Dat is een wonderbaarlijke en mooie ervaring. HOERA! ...

Je zou kunnen zeggen: "En ze leefden nog lang en gelukkig"...
Maar wacht even, het verhaal gaat verder. Eens zal je tegen iemand aan lopen die niet bereid is om zijn/haar eigen schoonheid, ware kracht, en angsten te zien. Nu is het de uitdaging om de beschuldigingen niet persoonlijk te nemen, en als gevolg van die beschuldigingen jezelf niet klein te maken. Als je dat doet neem je het persoonlijk en word je spiegel weer vuil en raken alle reflecties vervormd... en vervorming is een hoop ruis en een slecht beeld.

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het land?
Jij bent het, mijn lief...

Wordt vervolgd...

Facebook icon LinkedIn icon Google+ icon YouTube icon