Dit zeggen de deelnemers over de training

Na het weekend is er van binnen iets wezenlijk veranderd. Een ander deel van mij heeft de overhand en kan veel beter met het ego omgaan. Het voelt als vaste bodem en ik kan het 'nu' accepteren zoals het is. Er zit nog wel een duiveltje in me dat steeds roept dat we nog maar even moeten afwachten of het stand houdt :-)), maar ik voel dat ik steeds weer terug kan naar die vaste bodem. Ik heb nu handvatten waarmee ik de ruis van het ego en de bijbehorende emoties er kan laten zijn zonder erdoor opgeslokt te worden. Ik wist dat ik mezelf een cadeau gaf door me in te schrijven voor het weekend, maar dat het zo'n groot cadeau zou zijn had ik niet durven dromen.
Inge Krens

---

Het is een fantastische training geweest. Er zit diepgang, speelsheid, beweging en nog veel meer in. Het heeft me nieuwe inzichten gegeven en me geholpen dingen in mijn leven te veranderen.

Als je een voelt aangetrokken hoef je niet te twijfelen. De workshop het Ego voorbij is een echte aanrader. Bedankt!

Emiel Campman

---

Nogmaals op de knietjes, bedankt Wow!
Ik voel dat het bij mij innerlijk echt wat gedaan heeft; ik voel me innerlijk rustig en gebalanceerd, en veel minder 'behoeftig' dan ervoor. Het is een bijzondere reis geweest, deze her-inner ik me zeker nog lang.

Rudi Reyners

---

Deze training is een groot geschenk aan je Zelf.
Het is een praktische, mooie en confronterende en liefdevolle ervaring , die duidelijk maakt waar het ego, en waar de Ziel aan het woord is.
Het leerde me ,nog dieper, bepaalde patronen die niet meer dienend zijn te zien.
Met name op het gebied van ziekte,  de kracht van het huidige moment, en het ego wat niet Present wil zijn.
Ik merk dat er veel getransformeerd is, en na deze training kan ik er zelf mee aan de slag.

Liliane Bennewitz

---

Heel erg bedankt voor deze prachtige ervaringen. Ik heb het gevoel dat ik nu handvatjes heb die verankerd zijn en daardoor de gebeurtenissen in het leven (en in mezelf :-)) niet meer als heel vervelende obstakels en belemmeringen ervaar. Het is een uitdaging om te midden van de ruis en verleidingen van alledag steeds weer te blijven terugkeren naar het 'niets'.

Inge Krens

---

''Wat voor mij heel duidelijk voelbaar werd was dat ik al stevig mijn eigen pad volg en dat ik nog meer op m'n intuïtie en innerlijk weten mag vertrouwen. De spiegels die de andere deelnemers mij lieten zien voerde me weer terug naar mijn/de essentie; just ''BEING''

Juul van Aken

---

Wat voelde het goed om aan dit weekend deel te nemen en wat was het weer fijn om thuis te komen bij mijn vrouw en kinderen na deze ervaringen en inzichten. Het geeft me zoveel vertrouwen dat er vanuit het zijn, in het niets, alles voorhanden is.

Roy Allards

---

Ik kijk op deze training terug met een mix van verwondering, tevredenheid en een duidelijk opgerekt bewustzijn. Verbazing en tevredenheid om de intense impact van de training die in het nu constant doorwerkt en daarom krachtiger op mij en mijn  omgeving inwerkt dan ik van te voren had durven hopen.

Sandra Vetter

---

Ik vond het een geweldig weekend!!!! Niet gemakkelijk, maar wel leerzaam en to the point. Nu verder doen en uitvoeren.

Brigitte Van Lent

---

Wat een mooi weekend heb ik meegemaakt! Voegt echt iets toe aan mijn persoonlijke ontwikkeling! De sfeer waarin je aan de slag bent met je ego is heel liefdevol. Suzanne weet een mooie balans te vinden in enerzijds verdieping en ervaren, anderzijds spelen en lachen. Dit alles maakt dat je het heel makkelijk integreert.

Diana van der Laan

---

Hoe omschrijf je aan iemand hoe melk smaakt wanneer diegene nog nooit melk heeft gedronken! Dat gevoel heb ik ook een beetje bij het omschrijven van hetgeen ik heb doorleeft. De training was onbeschrijfelijk mooi, veilig, confronterend, beangstigend, optillend, inzichtelijk en vol van begrip en liefde! Maar eigenlijk het mooiste is dat mensen anders op mij reageren en ik op hen. Nu rest voor mij een diepe dankbaarheid en een intense stilte. Waarbij het opdringende gebrul van het ego langzaam verdwijnt en plaats maakt voor een ego dat zijn rol speelt als een stille kracht van wie ik ben in zijn totaliteit. Met innige dankbaarheid,

André Birkhoff
---

Facebook icon LinkedIn icon Google+ icon YouTube icon