Seminars

Suzanne MeijroosSeminar, workshop, training, evenement, het zijn allemaal intensieve ervaringen die de inzichten in jezelf boven brengen.

De tijd van het “voorbeeld van een ander volgen” is voorbij, we hebben allemaal unieke eigenschappen, vaardigheden en behoeften, dat past in geen enkele opgelegde structuur.
Om iemand zijn eigen potentie naar boven te halen moeten we het vertrouwen ontwikkelen de antwoorden in onszelf te vinden. En mogen we elkaar de ruimte geven dit te doen (Empowerment).
Het meest krachtige middel om blijvende inzichten te krijgen in jezelf, is via ervaringen. Eenmaal ervaren gaat de verkregen kennis en het inzicht nooit meer weg. Dit maakt het leerproces zoveel krachtiger, het is persoonlijk en blijvend.

De meerdaagse trainingen zijn stuk voor stuk gericht op het verkrijgen van zelfinzicht en vaardigheid doormiddel van ervaringen en oefeningen. Daarnaast maken we optimaal gebruik van de aanwezige kennis door visies te delen en hetzelfde vanuit meerdere perspectieven te bekijken.

Suzanne faciliteert dit in een respectvolle en veilige omgeving.

Kijk hiernaast welke seminars aangeboden worden.